Portal Online
Portal Online
Reclama ta aici 1
Cazare Moneasa - www.cazaremoneasa.ro
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
Articole promotionale pentru casa - brelocuri
Reclama ta aici 6
Cazare Oradea - www.cazareoradea.ro
Reclama ta aici 7
Filmari, Foto Nunti Iasi - www.filmari-foto-nunti.ro

Citate Celebre gratuit in site-ul tau

Daca vrei citate celebre gratuit in site-ul tau, acceseaza sectiunea resurse webmasteri.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Portal Online

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTE REGULI HelpOnline poate detine informatii despre dumneavoastra ca: nume, email, telefon, data nasterii, oras sau chiar...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (15154)

Acord prelucrare date cu caracter personal

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTE REGULI

HelpOnline poate detine informatii despre dumneavoastra ca: nume, email, telefon, data nasterii, oras sau chiar adresa. Aceste informatii au fost furnizate de utilizatorii site-ului prin intermediul formularului de inregistrare site sau prin intermediul formularului de contact.

Site-ul HelpOnline nu este responsabil pentru corectitudinea informatiilor postate de utilizatori. Unele din informatiile postate prin intermediul formularului de inregistrare precum: nume, oras, ... pot fi publice in sectiunile de membru ale site-ului, in general in sectiunile de comentarii produs, unde apare numele si orasul utilizatorului.

HelpOnline ofera suport utilizatorilor pentru modificarea datelor si chiar stergerea definitiva a contului de utilizator.

Scopurile cererii informatiilor considerate cu caracter personal:
- numele: doar pentru identificare membrilor site-ului si afisarea acestuia in sectiuni precum comentarii site, autori articole
- telefon: camp in general care nu este obligatoriu, nu este afisat in site, utilizat doar pentru a putea lua legatura cu un utilizator daca este cazul.
- email: folosit doar in scopuri site precum: inregistrare, recuperare parola, mail-uri de confirmare a unei inregistrari, posibilitatea de abonare la newsletere ale site-ului
- data nasterii: folosite in general pentru a trimite mesaje cu "La multi ani"
- oras: in cazul unor comentarii, publicarii de articole, se adauga autorul si orasul in pagina respectiva

HelpOnline contine script "Google Analytics", prin care se obtin statistici cu privire la traficul din site. Aceste statistici nu inregsitreaza date precum: nume, telefon, email, ...

HelpOnline poate contine pe anumite pagini bannere publicitare furnizate de "Google Adsense". Aceste bannere nu sunt gestionate direct de noi si pot fi afisate in functie de domeniile dumneavostra de interes, utilizand cookies. Banerele publicitare afisate nu au nici o legatura cu informatiile cu caracter personal furnizate de dvs. la ingregistrare.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, HelpOnline prelucreaza datele cu caracter personal, cu respectarea cerințelor legale și în condiții care sa asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prin Date cu caracter personal intelegem orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

Stocarea reprezinta păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre HelpOnline SRL se face cu respectarea următoarelor principii:
• Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în temeiul și în conformitate cu prevederile legale;
• Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face în scopuri bine determinate, explicite și legitime, adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate și ulterior prelucrate;
• Consimțământul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu excepția prelucrărilor care vizează date din categoriile strict menționate în Legea 677/2001, poate fi efectuată numai dacă persoana vizată și-a dat consimțământul în mod expres și neechivoc pentru acea prelucrare;
• Informarea. Persoanele vizate iau cunostinta despre faptul ca li se vor prelucra date cu caracter personal;
• Protejarea persoanelor vizate. Drepturile persoanelor vizate sunt: dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției.
• Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel încât sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.


In conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare, aveti urmatoarele drepturi : de a fi informat, de acces la date, de intervenție asupra datelor, de opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a va adresa justiției.


Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat ca datele dumneavoastra cu caracter personal urmeaza sa fie stocate, prelucrate si utilizate in conditiile legii, si ca sunteti de acord ca aceste Date cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata impusa de legislatia in vigoare, precum si asupra drepturilor dumneavoastra legate de prelucrarea datelor cu caracter personal de catre HelpOnline.

Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.